Naše babičky

Naše babičky to měly vcelku jednoduché. Když potřebovaly něco do domácnosti, potraviny, nebo běžné drogistické i jiné zboží, zašly si do koloniálu, neboli obchodu s koloniálním zbožím. Pro maso chodily k řezníkovi, který měl maso z čerstvě poražených hospodářských zvířat.Mouka byla vyzrálá, zpracovaná přirozenými enzymy po dobu několika měsíců, nikoliv umělými rychloenzymy z chemiček. Chleba voněl a byl měkký a chutný celý týden. Z mléka se sbírala smetana a ke svátečnímu dnu, nebo času, patřila poctivě uvařená, čerstvě umletá zrnková káva!

Zlaté časy všeobecné chudoby!

Tak žili lidé před několika generacemi a podobně vlastně ještě před převratem v roce 1989. Myslíte si opravdu, že chemické, instantní a jiné náhražky jsou tak kvalitní, jako čerstvě zpracované, čerstvě dovezené a kvalitní suroviny? Nevěříte vy až moc dnešní propagandě?